Mâncare delicioasă ca la mama acasă, doar la Gatamasa!

Gatamasa.ro este site-ul de unde îți poți comanda mâncare atunci când nu ai timp, chef sau energie să gătești. Am ajuns aici printr-o întâmplare și nici că mi-a venit să cred. Știi deja că există o mulțime de site-uri care pretind că pot găti și livra mâncare ca la mama acasă, DAR acesta chiar se ține de cuvânt.

Pe Grupul Antreprenoare de pe Facebook există o zi în care se fac schimb de servicii. Am spus că voi oferi un articol și o postare de social media. Nu m-am așteptat să îmi dea reply 5 persoane. Nici nu știam cum să aleg, ce să fac. Așa că am decis să le scriu articolul dorit tuturor, dar prelungind puțin termenul de livrare pentru a nu interfera cu celelalte taskuri pe care le aveam în to do list.

Azi trebuia să primesc mâncarea comandată și să scriu părerea mea. Nu spun faptul că eu mă așteptam să îmi vină un colet mic în care să se afle 2 ciorbe, 1 quesadilla și o porție de varză acră cu ciolan. Așteptam eu frumos să mă sune curierul când mă apelează cineva cu voce dulce, foarte politicos care nu reușea să intre în complex. L-am îndrumat și stăteam pe lângă ușă cu banii de transport în mână. Fix atunci mă sună altă persoană, vorbesc și aud bătaia în ușă. Termin rapid conversația și văd un om educat, politicos care începe să scoată pachete mari din geanta de livrare.

Îl întreb așa mari sunt coletele mele? Nu mă așteptam. Le iau cu grijă și le pun în cameră. Îi dau omului banii pe transport și mă salută din mers. Rămân puțin uluită. Băi, oare asta am comandat? 3 pungi mari de mâncare? Totul capsat frumos, mega safe, bon fiscal pe pungă. Something is wrong. Scot din prima pungă și găsesc fix quesadilla la care mă uitasem ieri pe site, varza cu ciolan în altă caserolă și 2 cutiuțe separate. Fiecare fel de mâncare ambalat într-o cutie termorezistentă și lângă un sos oranj și o altă cutiuță. Mă uit la ea: scrie pe etichetă Cadou pentru tine. Iau capacul și îmi inundă nările mirosul proaspăt de plăcintă cu mere. Fix ca la patiseriile de pe lângă metrou. Să leșini lângă ele și mai multe nu.

Am mâncat quesadilla prima dată în viața mea. Am comandat-o pentru că mi-a plăcut cum arată și nu m-am înșelat. Deși eu nu mănânc ardei de obicei, am îngurgitat o bucată minunându-mă de cât de fragedă și bună e. Am simțit fiecare legumă din ea… O nebunie. Apoi m-am îndreptat spre cutia cu varză. Ridic ușor capacul într-un colț și mă leșină un miros de varză acră, abia scoasă din cuptor, fix cum făcea mama când eram acasă și era iarnă. Vara varza acră se strică, nu ține, cum se zice la țară.

Măi nene, am făcut poze, i-am trimis prietenului meu zicându-i că mor aici cu varza asta. El a zis să mănânc, să nu-l aștept pe el că o să se răcească. Am mâncat jumătate de tavă singură. Stând în picioare și mâncând cu o poftă de parcă venea războiul și îmi furau alții mâncarea. M-am trântit satisfăcută pe scaunul de birou întrebându-mă dacă mai încape și supa cremă diseară. Oare mai pot lucra sau am nevoie de somn să mistuie stomacul tot ce i-am îndesat cu poftă și teamă de război?

Stau aici și mă uit la docoment, vorba lui Nenea Iancu și nu îmi dau seama cum am putut scrie aproape 600 cuvinte despre mâncare. Înseamnă că sunt mâncău mare. M-am uitat deja pe site și am ochit drob de miel și pască pentru Paște. Cine a zis că nu poți mânca pe săturate, la prețuri mici și cantități pentru familii întregi din livrări?

Nu știu cine sunt aceste mămici care gătesc pentru alții, poate într-o zi mă voi duce la ele să le mulțumesc personal, dar știu SIGUR că nu este ultima comandă făcută la Gatamasa!

Ca o mamă iubitoare, mi-a pus în față fix ce-mi place, cum îmi place, proaspăt și fierbinte, cu grijă pentru detalii și drag de profesia lor! Mulțumesc pentru prăjitură! Voi savura supa cremă diseară când vine și prietenul meu acasă să ne minunăm de cât de bine gătesc mamele noastre adoptive din Tunari!

Mă-nclin!

Înscrie-te la newsletter pentru a primi noutati, oferte si sfaturi!

GATAMASA.RO

Articole similare