Lungă cât o zi de post așa va fi și viață ta, dacă alegi să te bucuri de trufandalele primăverii

Detoxifici organismul, capeți bujori în obraji și pui sângele în mișcare.

Ce se vede la exterior vine din interior.

I-a gandeste-te la câte legume verzi avem acum primăvara, verde înseamnă viață, vitamine și stare de bine, plină de energie. Să nu îți mai spun că, vei scapă și de kilogramele care s-au lipit inevitabil de ține,peste iarnă.

O porție mare de salată verde cu frunze crude și proaspete,ceapă verde suculentă și ridichi crocante,immhh îți lasă gură apă!

La prânz stingem focul la ciorba de primăvară, o minunăție, cine a inventat-o ,a fost un om bun. Legume din abundență, lobodă, spanac, salată verde, borș proaspăt și verdeață crudă care îți spune e Gata Masa. Îți vei pune și a două porție, garantat.

Mâncărica de spanac cu legume și suc gros de roșii din grădina, lăsată într-un slow- cooking până la desăvârșirea cu usturoi parfumat și verdeață proaspătă, o lăsăm pentru masă de seară. Îți recomandăm să o încerci cu mămăligă, așa potrivire…mai ceva că ying&yang.

Primăvară înseamnă noi începuturi, dacă îți plac verdețurile, foarte bine, da fugă la piață. Ai de unde alege, încearcă să cumperi dintr-un singur loc, că apoi să poți negocia (te asigur, funcționează).

Dacă nu ești fan verde -viu, dintr-un motiv sau altul…,că de ,,cea mai bună legumă este porcul”, a venit vremea pentru noi incepuri, măcar până este Gata Masa de Paște. Apoi, un ultim cuvânt în încheiere..,fie vorba între noi dacă nu ai timp (cine mai are?!) de piață sau ultima ta experiență în bucătărie să lăsat cu stricăciuni culinare sau electrocasnice, îți reamintim că suntem la un clik distanță, iar cu super puterile mamelor-bucătar, avem un meniu de primăvară …Nu ma’ zic! Hai să îl descoperi!

Să îți fie cu folos! O primăvară cu noi incepuri gustoase!

Mamele-bucătar

Înscrie-te la newsletter pentru a primi noutati, oferte si sfaturi!

GATAMASA.RO

Articole similare

Aparitii in presa

Serviciu de mâncare la oală, pentru acasă – GataMasa – Florentina Tocila antreprenoare.ro – 01.12.2022 GATA MASA | UN PROIECT ANTREPRENORIAL CE READUCE BUCURIA DE