Despre noi

Povestea Gata Masa

Gata masa s-a născut din dragostea maternă și din dăruirea față de arta gătitului. Suntem o afacere de familie, unde toți bucătarii sunt mame ce își doresc să te servească cu mâncăruri delicioase, gătite ca acasă. Misiunea noastră este de a servi comunitatea cu aceeași grijă și dăruire pe care ne-au arătat-o mamele noastre când eram mici. De aceea vrem să fim “A doua mama” pentru tine care să se ingrijească de nevoile și dorințele tale.

Sunt zile în care tot ce ne trebuie este puțină dragoste și grijă în plus. Aici intervine GataMasa – cu mâncăruri delicioase, gătite în casă, care te fac să te simți special și îngrijit. Fie că ai de-a face cu un program de lucru încărcat, stres acumulat sau doar te simți dezamăgit, GataMasa este întotdeauna acolo pentru a-ți oferi sprijinul și dragostea necondiționată. Se spune că mama știe cel mai bine, iar GataMasa este ca o mamă care nu te părăsește niciodată.

Misiunea GataMasa

Misiunea noastră este să oferim mâncăruri delicioase ca acasă, pregătite cu dragoste de mame bucătari. Ne străduim să avem grijă de nevoile clienților noștri și să ne adaptăm în funcție de preferințele ficăruia.

Viziunea GataMasa

Viziunea noastră este să fim cea mai importantă companie de servicii de catering care angajează mame bucătar pentru a pregăti mâncăruri delicioase, în stilul de acasă pentru clienții noștri.

Ne pasă de nevoile clienților noștri și facem mâncăruri cu drag ca o a doua mamă. De aceea, scopul nostru este de a depăși așteptările clienților noștri de fiecare dată când comandă de la noi.

Ce ne face diferiti?

Intr-o lume haotica si plina de stres, unde toata lumea prioritizeaza viteza si rapiditatea in dauna personalizarii si calitatii, noi punem arta ospitalității pe primul loc, cu preparate făcute cu dragoste de mame bucatari.

Mamele noastre bucătari își fac timp pentru a pregăti fiecare fel de mâncare cu drag, astfel încât să vă simțiți ca acasă când mâncați aici. Credem că zicala „ca acasă” nu este un simplu clișeu, pentru noi este o realitate și vrem să ne asigurăm că experimentezi asta la fiecare mușcătură.

Valorile noastre

Ospitalitate – Vrem ca fiecare client să se simtă precum oaspetele nostru preferat și muncim din greu pentru a ne asigura că experiența lui este una pozitivă.

Familie – Suntem o afacere de familie, astfel că noi credem în brațe deschise și într-o primire călduroasă. Fie că ești un prieten vechi sau un străin complet, ești întotdeauna binevenit la noi “acasă”.

Satisfactie – Lucrăm din greu pentru a ne asigura că “oaspetii” noștri sunt întotdeauna mulțumiți de serviciile pe care le oferim. Fie că este vorba de răspunsuri la întrebări, de asistență sau de rezolvarea oricăror probleme, dorim ca fiecare să se simtă mulțumit de experiența noastră.

Conexiune – Conexiunea nu are loc doar online sau prin tehnologie. Se întâmplă atunci când oamenii își iau timp să discute unii cu alții și să învețe unii despre alții. Când ne conectăm cu adevărat cu cineva, îi putem oferi ceea ce are nevoie chiar înainte de a cere asta.

Sustenabil – Scopul nostru este de a crea un mod sustenabil de a mânca, care se concentrează pe ingrediente naturale de înaltă calitate. Făcând alegeri inteligente și sănătoase, putem contribui la construirea unui viitor mai bun pentru noi înșine și pentru planeta noastră.

TESTIMONIALE

CE SPUN OAMENII DESPRE NOI

DE CE SĂ NE ALEGEȚI

Pentru ca ne pasa ce puneti pe Masa!

Livrare la ușă

Serviciul de livrare mancare la oala are acum o mare varietate de mancaruri gatite, livrate in oale cu capac, care pastreaza caldura si aroma

Catering

Comandă mâncare sanătoasă proaspăt gătită la oală cu livrare gratuită în București și Ilfov. Mâncare pentru acasă preparată în ziua livrării!

Fine Dining

Cele mai importante ingrediente pentru reusita unui restaurant fine dining sunt meniul si lista de vinuri care il insoteste si il completeaza.

Legume proaspete

Îți aducem la ușă o selecție de legume proaspete, perfecte ca atare sau în diverse salate sau mâncăruri delicioase.