ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL

ORGANIZATOR: SHERR MAGIK SRL., cu sediul in B-dul CONSTRUCTORILOR, Nr. 2, Scara E, Etaj P, Apartament 103, Sector 6, Bucuresti, Romania. Organizatorul nu este în niciun fel afiliat cu Facebook

Regulamentul va fi făcut public online, conform regulamentului impus de Facebook și legislației în vigoare și este valabil gratuit oricărui. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și își asumă responsabilitatea pentru orice încălcare a regulamentului impus de Facebook sau a legislației în vigoare.

  1. CONDIȚII DE PARTICIPARE

Campania se adresează doar celor ce se înregistrează aici la concurs și care îndeplinesc condiția de vârstă peste 18 ani si sunt din Bucuresti sau Ilfov. Campania este deschisă cetățenilor români, persoane fizice, cu domiciliul stabil în România, care dețin un cont de Facebook.

*Angajații [gatamasa.ro] sau membrii familiilor acestora nu pot participa.

  1. ACCEPTAREA REGULILOR

Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului organizat de [gatamasa.ro], cât și acceptarea regulamentului Facebook.

  1. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfășoară de pe [21.05.2023], de la ora, până pe [30.05.2023], la ora 20:30. Orice participare peste acest termen nu se ia în considerare.

  1. MECANISM DE PARTICIPARE

Orice persoană care îndeplinește condițiile prevăzute la punctul 2, poate participa la concurs. Participanții trebuie să îndeplinească și urmeze și următorii pași:

– Să intre pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/gatamasa.ro

Premiul 1 – 30 de bomboane pe bat!

Ce ai de facut?

Spune in comentarii o întamplare haioasă din copilarie

Premiul 2 – 30 minitarte cu fructe

Ce ai de facut?

Trebuie să ne arăți creativitatea ta și să compui o rimă de minim două versuri în care să folosești denumirea a 2 produse de pe site-ul gatamasa.ro (ex: tocăniță de pui și cozonac)
Poți invita prietenii să te voteze. Va castiga persoana cu cele mai multe linke-uri la rima din comentariile concursului.

Departajarea (in cazul in care egalitați mai multor rime) se va face prin votul nostru.

Participarea poate fi introdusă o singură dată. [gatamasa.ro] își rezervă dreptul de a descalifica orice persoană care nu respectă prezentul regulament. Nu sunt acceptate participările multiple prin utilizarea metodelor frauduloase (de exemplu, mail-uri multiple, nume false, etc.)

  1. PREMIUL

Câștigătorul campaniei va fi premiat cu unul dintre următoarele premii [Premiul 1 – 30 de bomboane pe bat! Premiul 2 – 30 minitarte cu fructe]

Premiul va fi livrat către câștigător de [gatamasa.ro], iar premierea se face în baza participării persoanei fizice și în baza profilului de Facebook, etc. (Date ce vor fi folosite în acest scop).

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina oficială a organizatorului, alături de modalitatea în care a fost ales.(org.ro)

  1. ȘANSA DE CÂȘTIG

Șansa de câștig depinde de numărul participanților și de respectarea prezentului regulament.

  1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin participare, accepți că [gatamasa.ro] poate prelucra datele tale personale (imagini; nume etc.) și pot fi folosite în scopul publicității și pentru anunțarea câștigului, fără a mai fi necesară o altă formă de confirmare a acordului privind aceste date.

Organizatorul va respecta dispozițiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR).

  1. TERMENI ȘI CONDIȚII

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania/concursul, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea concursului, cât și securitatea și corectitudinea acestuia. În acest caz, se va alege câștigătorul dintre participanții validați anterior acestei cauze (sau după, atunci când este posibil).

Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încearcă să fraudeze sau fraudează concursul.

  1. RĂSPUNDERE LIMITATĂ

Prin participare acceptați să eliberați [gatamasa.ro], filialele sale, partenerii, reprezentanții, angajații, succesorii și directorii de orice răspundere pentru boala, vătămarea, decesul, litigiile și pagubele viitoare, indiferent dacă sunt cauzate prin neglijență sau nu, prin: (i) Participarea la concurs și/sau acceptarea, deținerea sau utilizarea, cât și abuzul sau utilizarea incorectă a premiului; (ii) Defecțiuni tehnice de orice fel, dar fără a se limita la defecțiunile legate de computer, cabluri, rețea, software sau alte echipamente mecanice; (iii) Indisponibilitatea sau inaccesibilitatea oricăror transmisii, telefon sau servicii pe internet; (iv) Intervenția umană neautorizată în nicio parte a procesului de înscriere; (v) Orice eroare electronică sau umană în administrarea concursului și în procesarea participărilor.